Σεισμοσ Τωρα Θηβα - Η περιφερειακή ανάπτυξη στο επίκεντρο της διήμερης ... / Σεισμός αισθητός στην αθήνα σημειώθηκε το μεσημέρι της τετάρτης, με το επίκεντρο να εντοπίζεται στην περιοχή της θήβας.

Σεισμοσ Τωρα Θηβα - Η περιφερειακή ανάπτυξη στο επίκεντρο της διήμερης ... / Σεισμός αισθητός στην αθήνα σημειώθηκε το μεσημέρι της τετάρτης, με το επίκεντρο να εντοπίζεται στην περιοχή της θήβας.. Το εστιακό βάθος ήταν στα 5 χιλιόμετρα. Ο σεισμός καταγράφεται 2 χιλιόμετρα ανατολικά νοτιοανατολικά της θήβας, ενώ το εστιακό βάθος εντοπίζεται στα 5 χιλιόμετρα, σύμφωνα με την προκαταρκτική εξέταση. Σεισμός σημειώθηκε λίγο πριν τη 1 το μεσημέρι στη θήβα, ενώ έγινε αισθητός και στην αττική. Σεισμική δόνηση η οποία έγινε αισθητή και στην αττική λίγο μετά τις 08:00 το πρωί της τρίτης σημειώθηκε στην θήβα. Σύμφωνα με την αυτόματη λύση του γεωδυναμικού ινστιτούτου, ο σεισμός είχε μέγεθος 3,2 βαθμούς της κλίμακας ρίχτερ και επίκεντρο 5 χιλιόμετρα ανατολικά της θήβας.

Σύμφωνα πάντα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο, ο σεισμός έγινε στις 16:31 με επίκεντρο 20 χιλιόμετρα από τη θήβα. Σύμφωνα, με την πρώτη εκτίμηση του γεωδυναμικού ινστιτούτου ο σεισμός ήταν μεγέθους 4,1 ρίχτερ με επίκεντρο κοντά στη. Σύμφωνα με την αυτόματη λύση του γεωδυναμικού ινστιτούτου, ο σεισμός είχε μέγεθος 3,2 βαθμούς της κλίμακας ρίχτερ και επίκεντρο 5 χιλιόμετρα ανατολικά της θήβας. Σεισμός σημειώθηκε κοντά στην θήβα το μεσημέρι του σαββάτου (10/7/2021). Η δόνηση έγινε αισθητή και στην αθήνα, αναστατώνοντας τους κατοίκους.

Σεισμός ΤΩΡΑ κοντά στην Θήβα
Σεισμός ΤΩΡΑ κοντά στην Θήβα from www.newsit.gr
Σεισμός αισθητός στην αθήνα σημειώθηκε το μεσημέρι της τετάρτης, με το επίκεντρο να εντοπίζεται στην περιοχή της θήβας. Σεισμική δόνηση 4,4 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε στην 11χλμ ανατολικά της θήβας. Aνακοίνωση της τρέχουσας σεισμικότητας, με μέγεθος μεγαλύτερο από 2.0 r, στην ελλάδα. Σύμφωνα, με την πρώτη εκτίμηση του γεωδυναμικού ινστιτούτου ο σεισμός ήταν μεγέθους 4,1 ρίχτερ με επίκεντρο κοντά στη θήβα. Σεισμική δόνηση η οποία έγινε αισθητή και στην αττική λίγο μετά τις 08:00 το πρωί της τρίτης σημειώθηκε στην θήβα. We provide real or near real time earthquake information for seismic events with magnitude larger than 2.0 r in greece Σύμφωνα, με την πρώτη εκτίμηση του γεωδυναμικού ινστιτούτου ο σεισμός ήταν μεγέθους 4,1 ρίχτερ με επίκεντρο κοντά στη. Σεισμός σημειώθηκε λίγο πριν τη 1 το μεσημέρι στη θήβα, ενώ έγινε αισθητός και στην αττική.

Σεισμός σημειώθηκε κοντά στην θήβα το μεσημέρι του σαββάτου (10/7/2021).

Σεισμός σημειώθηκε πριν λίγη ώρα στη θήβα. Σεισμική δόνηση 4,4 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε στην 11χλμ ανατολικά της θήβας. Σεισμική δόνηση μεγέθους 3,4 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε τα ξημερώματα της κυριακής, στη 01:15, στη θήβα σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο αθηνών. Σεισμική δόνηση ταρακούνησε την θήβα και έγινε αισθητή και στην αττική. Το επίκεντρο εντοπίζεται 5 χιλιόμετρα ανατολικά της θήβας και το εστιακό βάθος υπολογίζεται στα 5 χιλιόμετρα. Το εστιακό βάθος ήταν στα 5 χιλιόμετρα. Σεισμός εντάσεως 4,4 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε στις 12.54, 11 χιλιόμετρα ανατολικά της θήβας, σύμφωνα με την αρχική ανάλυση του γεωδυναμικού ινστιτούτου. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο σεισμός σημειώθηκε στην θήβα στις 18:06 και είχε μέγεθος 3,7 ρίχτερ, ωστόσο παρά την μικρή σχετικά ένταση, έγινε ιδιαίτερα αισθητός, αφού το εστιακό βάθος ήταν μόλις 2 χιλιόμετρα, ενώ το επίκεντρο του σεισμού εντοπίστηκε 13χλμ. Η δόνηση έγινε αισθητή και στην αθήνα, αναστατώνοντας τους κατοίκους. Σεισμική δόνηση 4,5 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε. Ο σεισμός, έγινε στις 11.54. Σεισμός σημειώθηκε πριν από λίγο με επίκεντρο κοντά στην θήβα, και έτσι έγινε αισθητός στην πρωτεύουσα. Σύμφωνα πάντα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο, ο σεισμός έγινε στις 16:31 με επίκεντρο 20 χιλιόμετρα από τη θήβα.

Σεισμός σημειώθηκε λίγο πριν τη 1 το μεσημέρι στη θήβα, ενώ έγινε αισθητός και στην αττική. Σεισμός σημειώθηκε κοντά στην θήβα το μεσημέρι του σαββάτου (10/7/2021). Σεισμός, αισθητός και στην αθήνα, σημειώθηκε στις 08:05 το πρωί της τρίτης 20/7. Αλλη μια ασθενής σεισμική δόνηση 3,3 ρίχτερ σημειώθηκε το μεσημέρι της δευτέρας, στις 14:42 στη θήβα. Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο, το εστιακό βάθος υπολογίζεται σε 2χλμ ενώ η δόνηση σημειώθηκε στις 12:

Σεισμός ΤΩΡΑ: 4,1 Ρίχτερ με επίκεντρο τη Θήβα
Σεισμός ΤΩΡΑ: 4,1 Ρίχτερ με επίκεντρο τη Θήβα from nb.bbend.net
Η δόνηση έγινε αισθητή και στην αθήνα, αναστατώνοντας τους κατοίκους. Σεισμική δόνηση, η οποία έγινε αισθητή και στην αθήνα, σημειώθηκε στις 08:05 το πρωί της τρίτης. Σεισμός, αισθητός και στην αθήνα, σημειώθηκε στις 08:05 το πρωί της τρίτης 20/7. Aνακοίνωση της τρέχουσας σεισμικότητας, με μέγεθος μεγαλύτερο από 2.0 r, στην ελλάδα. Σεισμός σημειώθηκε πριν λίγη ώρα στη θήβα. Σεισμός σημειώθηκε λίγο πριν τη 1 το μεσημέρι στη θήβα, ενώ έγινε αισθητός και στην αττική. Σεισμός εντάσεως 4,4 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε στις 12.54, 11 χιλιόμετρα ανατολικά της θήβας, σύμφωνα με την αρχική ανάλυση του γεωδυναμικού ινστιτούτου. Ο σεισμός καταγράφεται 2 χιλιόμετρα ανατολικά νοτιοανατολικά της θήβας, ενώ το εστιακό βάθος εντοπίζεται στα 5 χιλιόμετρα, σύμφωνα με την προκαταρκτική εξέταση.

Σύμφωνα με την αυτόματη λύση του γεωδυναμικού ινστιτούτου αθηνών ο σεισμός είχε μέγεθος 3,2 ρίχτερ.

Το επίκεντρο εντοπίζεται 5 χιλιόμετρα ανατολικά της θήβας και το εστιακό βάθος υπολογίζεται στα 5 χιλιόμετρα. Η δόνηση έγινε αισθητή και στην αθήνα, αναστατώνοντας τους κατοίκους. Σεισμική δόνηση 4,4 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε στην 11χλμ ανατολικά της θήβας. Σεισμός σημειώθηκε πριν από λίγο με επίκεντρο κοντά στην θήβα, και έτσι έγινε αισθητός στην πρωτεύουσα. Ο σεισμός καταγράφεται 2 χιλιόμετρα ανατολικά νοτιοανατολικά της θήβας, ενώ το εστιακό βάθος εντοπίζεται στα 5 χιλιόμετρα, σύμφωνα με την προκαταρκτική εξέταση. Σεισμική δόνηση, η οποία έγινε αισθητή και στην αθήνα, σημειώθηκε στις 08:05 το πρωί της τρίτης. Σεισμός σημειώθηκε κοντά στην θήβα το μεσημέρι του σαββάτου (10/7/2021). Σεισμός εντάσεως 4,4 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε στις 12.54, 11 χιλιόμετρα ανατολικά της θήβας, σύμφωνα με την αρχική ανάλυση του γεωδυναμικού ινστιτούτου. Ο σεισμός, έγινε στις 11.54. Σεισμός αισθητός στην αθήνα σημειώθηκε το μεσημέρι της τετάρτης, με το επίκεντρο να εντοπίζεται στην περιοχή της θήβας. Aνακοίνωση της τρέχουσας σεισμικότητας, με μέγεθος μεγαλύτερο από 2.0 r, στην ελλάδα. Σύμφωνα πάντα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο, ο σεισμός έγινε στις 16:31 με επίκεντρο 20 χιλιόμετρα από τη θήβα. Σεισμική δόνηση σημειώθηκε πριν από λίγο στη θήβα.

Το εστιακό βάθος ήταν στα 5 χιλιόμετρα. Σεισμός, αισθητός και στην αθήνα, σημειώθηκε στις 08:05 το πρωί της τρίτης 20/7. Ο σεισμός, έγινε στις 11.54. Αρχική » νεα » σεισμοσ τωρα: Σεισμική δόνηση η οποία έγινε αισθητή και στην αττική λίγο μετά τις 08:00 το πρωί της τρίτης σημειώθηκε στην θήβα.

Σεισμός ΤΩΡΑ στη Θήβα - Αισθητός και στην Αττική
Σεισμός ΤΩΡΑ στη Θήβα - Αισθητός και στην Αττική from media.enikos.gr
Ο σεισμός καταγράφεται 2 χιλιόμετρα ανατολικά νοτιοανατολικά της θήβας, ενώ το εστιακό βάθος εντοπίζεται στα 5 χιλιόμετρα, σύμφωνα με την προκαταρκτική εξέταση. Σεισμός σημειώθηκε λίγο πριν τη 1 το μεσημέρι στη θήβα, ενώ έγινε αισθητός και στην αττική. Σύμφωνα με την αυτόματη λύση του γεωδυναμικού ινστιτούτου ο σεισμός είχε μέγεθος 3,7 ρίχτερ με 10 χιλιόμετρα εστιακό βάθος και είχε επίκεντρο 13 χιλιόμετρα από τη. Και επίκεντρο 2 χιλιόμετρα βόρεια της θήβας. Αρχική » νεα » σεισμοσ τωρα: Η σεισμική δόνηση έγινε αισθητή και σε πολλές περιοχές της αθήνας. Σεισμός σημειώθηκε πριν λίγη ώρα στη θήβα. Σεισμική δόνηση ταρακούνησε την θήβα και έγινε αισθητή και στην αττική.

Σεισμός εντάσεως 4,4 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε στις 12.54, 11 χιλιόμετρα ανατολικά της θήβας, σύμφωνα με την αρχική ανάλυση του γεωδυναμικού ινστιτούτου.

Σεισμική δόνηση μεγέθους 3,4 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε τα ξημερώματα της κυριακής, στη 01:15, στη θήβα σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο αθηνών. Η σεισμική δόνηση έγινε αισθητή και σε πολλές περιοχές της αθήνας. Σύμφωνα με την αυτόματη λύση του γεωδυναμικού ινστιτούτου, ο σεισμός είχε μέγεθος 3,2 βαθμούς της κλίμακας ρίχτερ και επίκεντρο 5 χλμ ανατολικά της θήβας. Αλλη μια ασθενής σεισμική δόνηση 3,3 ρίχτερ σημειώθηκε το μεσημέρι της δευτέρας, στις 14:42 στη θήβα. Αρχική » νεα » σεισμοσ τωρα: Και επίκεντρο 2 χιλιόμετρα βόρεια της θήβας. Τα επίκεντρα των δονήσεων εντοπίζονται σε απόσταση 22 χιλιόμετρα νοτιοανατολικά της θήβας ή 27 χιλιόμετρα βορειοδυτικά της. Σεισμική δόνηση 4,5 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε. Σύμφωνα με την αυτόματη λύση του γεωδυναμικού ινστιτούτου ο σεισμός είχε μέγεθος 3,7 ρίχτερ με 10 χιλιόμετρα εστιακό βάθος και είχε επίκεντρο 13 χιλιόμετρα από τη. Ο σεισμός καταγράφεται 2 χιλιόμετρα ανατολικά νοτιοανατολικά της θήβας, ενώ το εστιακό βάθος εντοπίζεται στα 5 χιλιόμετρα, σύμφωνα με την προκαταρκτική εξέταση. Σεισμική δόνηση σημειώθηκε πριν από λίγο στη θήβα. Το εστιακό βάθος ήταν στα 5 χιλιόμετρα. Σύμφωνα, με την πρώτη εκτίμηση του γεωδυναμικού ινστιτούτου ο σεισμός ήταν μεγέθους 4,1 ρίχτερ με επίκεντρο κοντά στη θήβα.